NEW: We have a Discord server now. Click here to go there now!

NOTE: Why not use our List Manager to crack your lists? Its easy and enables better management.

NOTE: When cracking WPA/WPA2 passwords, make sure you check gpuhash.me first incase it's already been processed.

Home - Wireless Cracking - Blocked AP?


3 Results - Page 1 of 1 -
1
Author Message
Avatar
_raw

Status: n/a
Joined: Wed, 28 Sep 2016
Posts: 10
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Fri, 07 Apr 2017 @ 16:21:35

Gents,

I'm facing very strange issue - I know wifi password but I cannot connect to the network. When I'm trying to connect I'm getting error "windows was unable to connect.

I have checked and network doesn't send beacons.Is there any way to connect?



Attachments: Login to view attachments.
Avatar
_raw

Status: n/a
Joined: Wed, 28 Sep 2016
Posts: 10
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Fri, 07 Apr 2017 @ 16:42:36

I checked that on different devices. Like I said - I know password - I was connected to this AP for a long time but one day it just stopped working. This AP also public ISP's network and no one is able to connect (the same issue - no beacons).


Avatar
plapaw

Status: n/a
Joined: Wed, 31 Aug 2016
Posts: 34
Team:
Reputation: 40 Reputation
Offline
Fri, 21 Apr 2017 @ 02:21:17

Unlikely, but they may have blacklisted your MAC address (or whitelisted only their own).
Capture some traffic to/from the AP and change your MAC address to that of an existing STA that appears to be connected.


Rep++ if I helped


3 Results - Page 1 of 1 -
1

We have a total of 210761 messages in 25878 topics.
We have a total of 22930 registered users.
Our newest registered member is xowexo.