NEW: We have a Discord server now. Click here to go there now!

NOTE: Why not use our List Manager to crack your lists? Its easy and enables better management.

NOTE: When cracking WPA/WPA2 passwords, make sure you check gpuhash.me first incase it's already been processed.

Home - Found Passwords from Not Found Lists - adding new password do not work


9 Results - Page 1 of 1 -
1
Author Message
Avatar
snoozer

Status: n/a
Joined: Sun, 07 Oct 2012
Posts: 93
Team:
Reputation: 37 Reputation
Offline
Sun, 09 Dec 2012 @ 20:21:58

Hey folks,
somehow i can't submit found password on
http://www.md5decrypter.co.uk/add-passwords.aspx
i can't figure out why...but i'll attach some found passwords from not found list....

chears


Attachments: Login to view attachments.
Avatar
M@LIK

Status: n/a
Joined: Fri, 02 Mar 2012
Posts: 558
Team:
Reputation: 208 Reputation
Offline
Sun, 09 Dec 2012 @ 21:27:16

@blandyuk:: Too much complaints about this lately.
No good.


Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3206
Team: HashKiller
Reputation: 4162 Reputation
Offline
Sun, 09 Dec 2012 @ 22:28:57

I'll look into it but does seem to be working. Tested on a few PCs and no problems.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 15qF9WUeFUD63ishxyAMiEgGqTcYzk4j9b
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
The_Mechanic

Status: Trusted
Joined: Sun, 07 Oct 2012
Posts: 401
Team:
Reputation: 651 Reputation
Offline
Sun, 09 Dec 2012 @ 22:42:26

now on ubuntu 12.04 with firefox 17.0.1 doesnt show upload area, but on win xp firefox 17.0.1 i can upload files just fine


Avatar
N|IGHT5
Administrator
Status: Trusted
Joined: Sat, 03 Nov 2012
Posts: 702
Team: hashcat
Reputation: 2093 Reputation
Online
Mon, 10 Dec 2012 @ 01:34:11

Having same issues also, 2different errors i keep getting,,
Server Error
There seems to be a problem Please go back to the homepage.

Incorrect filename format:


Hash-IT = "N|IGHT5 top cracker on hashes.org 2013"

BTC: 19BpdDmz4PpiWD9xUG8PTMBgqEqwjoCYj4
Zealots
--=Team Hashcat=--

Avatar
uNun0ct1um

Status: n/a
Joined: Thu, 08 Nov 2012
Posts: 102
Team:
Reputation: 42 Reputation
Offline
Mon, 10 Dec 2012 @ 05:39:57

Yup, using Ubuntu 12.10 and Chrome 23, doesn't work.


Anti-Window$

NTB: ASUS U38DT
CPU: AMD A8-4555M APU
GPU #1: AMD Radeon HD 7600G
GPU #2: AMD Radeon HD 8730M
Powered by Arch Linux

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3206
Team: HashKiller
Reputation: 4162 Reputation
Offline
Mon, 10 Dec 2012 @ 10:13:52

Ah ha got it it was a forum upgrade that did it. Sorted now so should be working.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 15qF9WUeFUD63ishxyAMiEgGqTcYzk4j9b
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
The_Mechanic

Status: Trusted
Joined: Sun, 07 Oct 2012
Posts: 401
Team:
Reputation: 651 Reputation
Offline
Mon, 10 Dec 2012 @ 15:37:25

Working


Avatar
snoozer

Status: n/a
Joined: Sun, 07 Oct 2012
Posts: 93
Team:
Reputation: 37 Reputation
Offline
Tue, 11 Dec 2012 @ 23:51:50

Thank you....it's working again.
and btw chrome....that was maybe the problem



9 Results - Page 1 of 1 -
1

We have a total of 192389 messages in 23905 topics.
We have a total of 21621 registered users.
Our newest registered member is miguel445.