NEW: We have a Discord server now. Click here to go there now!

NOTE: Why not use our List Manager to crack your lists? Its easy and enables better management.

NOTE: When cracking WPA/WPA2 passwords, make sure you check gpuhash.me first incase it's already been processed.

Home - General Discussion - Hashcat-GUI Request Thread


198 Results - Page 5 of 7 -
1 2 3 4 5 6 7
Author Message
Avatar
.Scorpio.

Status: Elite
Joined: Fri, 09 Nov 2012
Posts: 680
Team: InsidePro.com
Reputation: 535 Reputation
Offline
Mon, 23 Jan 2017 @ 21:58:14

blandyuk

Thanks!

Devices: - does not save arbitrary settings, I have 2,4,5. in the previous version settings are saved.
Wordlists: - I think it would be better to leave the old version of the page, a large list of dictionaries.. also the configs needed.
Brute-force: - probably better settings password length, make as in the old version, along with the GPU settings. In this way, we can increase the number of Charset to 6-7.

maybe someone thinks otherwise and will add their opinion?


btc
1Em87msMkqet6qt9rDh8UmJBGHhhGaXBZa

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Tue, 24 Jan 2017 @ 09:28:31

Thanks .Scorpio.. Most of the controls in the new one are from the old version. If you check, you'll see they are very similar.

I've changed the Wordlist section to be full-size now so I'll release it again son so u can test.
Small bug on DropDowns which was not loading properly but sorted.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Wed, 25 Jan 2017 @ 14:48:34

OK, just updated the new GUI so some testing would be nice I've not sorted the Hybrid mode yet but will get it sorted soon. You can now actually use it so please check for bugs / issues.

Download:

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
cvsi
Moderator
Status: Trusted
Joined: Fri, 23 May 2014
Posts: 2477
Team:
Reputation: 3624 Reputation
Online
Wed, 25 Jan 2017 @ 15:07:34


Found a bug:

I cant get it to load.



Please read the forum rules. | Please read the paid section rules.

GTX 1080 Ti , GTX 1080 , 1070 Ti , 2x GTX 1070 Everything watercooled

Avatar
capric0rnu$

Status: Trusted
Joined: Sat, 02 Apr 2016
Posts: 3836
Team:
Reputation: 2684 Reputation
Online
Wed, 25 Jan 2017 @ 15:43:37

cvsi said:


Found a bug:

I cant get it to load.



same
crash(win7 64-bit)


BTC:
1BPVJrzW1QyDtAqn4Lc4sPVagvd4SrNVpm

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Wed, 25 Jan 2017 @ 16:31:26

My bad! Fixed so please download and try again...


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Wed, 25 Jan 2017 @ 20:23:59

Made more updates and added Hybrid support now please test and report any issues / bugs.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
.Scorpio.

Status: Elite
Joined: Fri, 09 Nov 2012
Posts: 680
Team: InsidePro.com
Reputation: 535 Reputation
Offline
Thu, 26 Jan 2017 @ 10:09:25


Wordlist section - have bug, Hashcat Path

I can't to add a few dictionaries.


btc
1Em87msMkqet6qt9rDh8UmJBGHhhGaXBZa

Attachments: Login to view attachments.
Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Thu, 26 Jan 2017 @ 11:28:30

Fixed that small display issue.

I've added loads more like the Clipboard feature and the hash identity checker. Download latest below:

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
flyinghaggis

Status: Trusted
Joined: Wed, 19 Feb 2014
Posts: 611
Team:
Reputation: 625 Reputation
Online
Sat, 28 Jan 2017 @ 07:49:16

Have noticed that the [InFilename]_found[m].txt feature no longer works...
it appends the [m] argument but will not give the file name +[m] e.g md5_found0.txt


At first I thought there was a problem with adding wordlists ( was unable to select all and had to insert them one at a time)
until I saw the drag and drop hint this works but if I already have several lists loaded from that folder and select all drag/drop from the directory
it adds them too, where as with previous versions I believe it would only add the files not already present in the list.


Not sure how the hash identity checker feature works, is there a separate button for this or is it automatic?


All in all a good improvement especially the Custom Commands and Sessions feature.


BTC: 3PB7m8D9qdoRsV95vomsH23EicBfsBGToG

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Sat, 28 Jan 2017 @ 11:34:43

OK, made more updates please download latest here:

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar

There are [m], [a], [w], [InFile], [InFileName], [InFileExt], [InDir] for the filename replacements now. Check the "Help" tab.

The word-lists I have enabled multi-select form the "Add Wordlists..." button now. You can drag-drop anyway.

The identity checker simply looks for that string value in the first 1024 chars of the data pasted. I've also added regular expression to this now I've already added in RegEx for IPB, MyBB, both vBulletin algos, SHA256, SHA384, SHA512. Works a treat format for RegEx on Ident column is:

regex:([expression]);

Example:

Code:
IPB: regex:(^[0-9a-fA-F]{32}\.{4,5})$)
Joomla < 2.5.18: regex:(^[0-9a-fA-F]{32}\:\w{12,32}$)

There will be cross-overs ofc but nothing we can do about those. I "could" filter the Hash Type list to only the ones that match?


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Tue, 31 Jan 2017 @ 19:25:54

OK, really could do with some feedback on the new HashcatGUI guys. I'm nearly to release but need someone to give it a good test.

Download below:

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
hackary99

Status: Cracker
Joined: Mon, 29 Sep 2014
Posts: 124
Team:
Reputation: 68 Reputation
Online
Tue, 31 Jan 2017 @ 20:06:20

blandyuk said:

OK, really could do with some feedback on the new HashcatGUI guys. I'm nearly to release but need someone to give it a good test.

Download below:

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar

Nice Work blandyuk, I love the new layout and waiting for the open source version.

I remember back when cpu and gpu hashcat were seprated there was an option in cpu-gpu hashcat where u can add salts as seprated txt file and i'm wonder if u can bring this option back
or hashcat not support this option any more?
now I use alternative to acheve this by using combination attack or rules to recover missing salt hashes but I would really love if u can bring it back.

any way, I will try it to see how good is this new gui version.


Avatar
.Scorpio.

Status: Elite
Joined: Fri, 09 Nov 2012
Posts: 680
Team: InsidePro.com
Reputation: 535 Reputation
Offline
Wed, 01 Feb 2017 @ 05:39:25

Hybrid attack - no possibility to add file masks for the dictionary.
Wordlists - no possibility to save different Configs dictionaries.

Output - not working

Input File \AppData\Local\Temp\tmp21BA.tmp
Output \Downloads\HashcatGUI\[InFilename]_found.txt


the output file is not renamed.
[InFilename]_found.txt


btc
1Em87msMkqet6qt9rDh8UmJBGHhhGaXBZa

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Wed, 01 Feb 2017 @ 09:01:02

Your output is incorrect. Please see the Help tab. The replacements are CaSE SEnsiTIVE but I'll add an exception for the filename one.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
hackary99

Status: Cracker
Joined: Mon, 29 Sep 2014
Posts: 124
Team:
Reputation: 68 Reputation
Online
Wed, 01 Feb 2017 @ 18:47:15

the new gui missing auto convert .cap to .hccap for wpa/wpa2 files and missing auto change hash type to wpa/wpa2


Avatar
hackary99

Status: Cracker
Joined: Mon, 29 Sep 2014
Posts: 124
Team:
Reputation: 68 Reputation
Online
Wed, 01 Feb 2017 @ 19:03:55

getting this error [?d?d?d?d?d?d?d?d: No such file or directory] when using bruteforce attack with this mask ?d?d?d?d?d?d?d?d to reverse wpa/wpa2 .hccap file


Avatar
flyinghaggis

Status: Trusted
Joined: Wed, 19 Feb 2014
Posts: 611
Team:
Reputation: 625 Reputation
Online
Wed, 01 Feb 2017 @ 19:50:06

bruteforce mode fails to load input hash file - it gives the correct output name but
won't run as the input file isn't loaded e.g.


hashcat64.exe -a 3 --session=sha -m 100 -w 2 --status --status-timer=60 --remove -p : --potfile-path=sha.pot --gpu-temp-disable -o "C:\Desktop\HashcatGUI_050b1\3186_left_sorted_found100.txt" --outfile-format=3 ?1?1?1?1?1?1?1?1


Should read


hashcat64.exe -a 3 --session=sha -m 100 -w 2 --status --status-timer=60 --remove -p : --potfile-path=sha.pot --gpu-temp-disable -o "C:\Desktop\HashcatGUI_050b1\3186_left_sorted_found100.txt" --outfile-format=3 "C:\Users\Dad\Documents\Hashes\sha1\3186_left_sorted.txt" ?1?1?1?1?1?1?1?1


Can't seem to get the restore function to work either


BTC: 3PB7m8D9qdoRsV95vomsH23EicBfsBGToG

Avatar
hackary99

Status: Cracker
Joined: Mon, 29 Sep 2014
Posts: 124
Team:
Reputation: 68 Reputation
Online
Wed, 01 Feb 2017 @ 19:52:13

if u did not choose hashcat.txt file [hashcat path] and u leave it blank the gui will display UNFREINDLY message that doesn't realy point the problem .....


Avatar
hackary99

Status: Cracker
Joined: Mon, 29 Sep 2014
Posts: 124
Team:
Reputation: 68 Reputation
Online
Wed, 01 Feb 2017 @ 20:00:11

can't use external .hcmask with wpa/wpa2 .hccap and get this error [No hashes loaded]

my command:
hashcat64.exe -a 3 --session=2017-02-01 -m 2500 -w 3 --status --status-timer=60 --potfile-disable -p : --gpu-temp-retain=75 --gpu-temp-abort=80 --outfile-format=2 "C:\hashcat\hcmask\fast.hcmask"

ps: didn't test .hcmask bruteforce attack with other hash types


I think this is enough testing for today


Avatar
hackary99

Status: Cracker
Joined: Mon, 29 Sep 2014
Posts: 124
Team:
Reputation: 68 Reputation
Online
Fri, 03 Feb 2017 @ 00:10:48

it'll be nice if auto-update-screen has multi values like 5, 30 or 60 seconds
or it'll even better if we can add any value


Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Sat, 04 Feb 2017 @ 15:20:45

OK, done those fixes so please download again:

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar

To convert cap files to hccap, best using the hashcat converter:

https://hashcat.net/cap2hccap/

Reason: The aircrack-ng -J version sometimes does not do it correctly. If some can get me a exe compiled cap2hccap then that would be good as I can do it then.

NOTE: The cap2hccap.exe from the official project page is bugged! Crashes.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
flyinghaggis

Status: Trusted
Joined: Wed, 19 Feb 2014
Posts: 611
Team:
Reputation: 625 Reputation
Online
Sat, 04 Feb 2017 @ 18:06:20

Still not sure how the restore function is supposed to work
I had thought it was because I was directing the gui to a different folder where the
restore file would have been created, so I changed the setup so that the restore file
would be saved in the same folder as the gui.exe but it doesn't give me the option to
restore the session.


Cancel all of the above - you have to first exit the programme and then run it again it then shows up as
an available session (bit annoying) is there a way to do this in real time without exiting the program?

Got error when trying to run it - any suggestions


ERROR: Restore file 'C:\Desktop\Hashcatv1/md5.restore.restore': No such file or directory



BTC: 3PB7m8D9qdoRsV95vomsH23EicBfsBGToG

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Mon, 06 Feb 2017 @ 20:47:43

OK, fixed the above and added extra hash-type identification. Also added a 10 second timer refresh for the sessions in the hashcat directory

Also added "Update in Seconds" drop-down on the "Custom Commands & Sessions" tab for the --status --status-timer={0} setting.

Can you test again please. I've changed it from BETA to RC now.

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
flyinghaggis

Status: Trusted
Joined: Wed, 19 Feb 2014
Posts: 611
Team:
Reputation: 625 Reputation
Online
Tue, 07 Feb 2017 @ 07:35:18

Ok, tested the restore function this morning and everything seems to work fine including
the ability to install the gui and the hashcat.exe to separate folders with one exception,
the Session Restore dropdown box.


When you select the session you require e.g. 1,2,3 or 4 after approximately 3 to 4 seconds the
session disappears from the window therefore rendering the selection invisible and forcing the user
to select the session again for confirmation should he/she become distracted.


Hash Type identification still doesn't seem to work....
Have tried this with text files including md5, sha1, ipb and vb and neither are recognized in the hash type dropdown box,
also tried taking a sample and adding it to the clipboard i.e. selecting one to four hashes and copying them this still
had no effect on the dropdown box.


Perhaps the addition of a separate button that would run an exe in the background for identifying hash types would help



BTC: 3PB7m8D9qdoRsV95vomsH23EicBfsBGToG

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Tue, 07 Feb 2017 @ 08:40:09

OK thanks for testing. I see, easy fix download again and try now:

https://hashkiller.co.uk/dump/HashcatGUI.rar

I think we are nearly there actually. Shall I add the language packs again for this app? For this, I need feedback from multilingual users and their preference.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080

Avatar
Szul

Status: Elite
Joined: Sat, 15 Sep 2012
Posts: 1555
Team:
Reputation: 1452 Reputation
Online
Tue, 07 Feb 2017 @ 08:43:45

i can help with Polish language pack if there will be some feedback that users want it


Jabber: Szul@jabb.im
4 x GTX 1080
TEAM HASHCAT

Avatar
flyinghaggis

Status: Trusted
Joined: Wed, 19 Feb 2014
Posts: 611
Team:
Reputation: 625 Reputation
Online
Tue, 07 Feb 2017 @ 09:43:18

Session Restore working fine


Still a problem with the hash type identification...
Hash Type Identification will only work when a Hash is added to the clipboard
it is recognizing ipb and vb but in reverse order i.e ipb is vb and vice versa.


I doesn't recognize md5, sha1 or mysql


BTC: 3PB7m8D9qdoRsV95vomsH23EicBfsBGToG

Avatar
judithxx

Status: Member
Joined: Sat, 17 Dec 2016
Posts: 177
Team:
Reputation: 67 Reputation
Offline
Tue, 07 Feb 2017 @ 10:28:42

I can help with Dutch translations if needed


If I helped you, feel free to either +rep or donate below :)

1P56z7UjuFfmVypE8DfHUSodv4LVURzHoq

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3218
Team: HashKiller
Reputation: 7731 Reputation
Online
Tue, 07 Feb 2017 @ 11:04:09

For hash-type identification, I cannot do MD5, MD4, NTLM, md5(md5($p)), md5(sha1($p)) as they are the same lol come on, think about it

I have noticed atom has split the hash-type list into individual ones. The can cause the identity to choose the first in the list BUT, it will still be correct as the mode number will still be correct.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 1JZGVq58m4RS1QQS8JE5xndzDFy2BvGU6y
GPU Power: 9x GTX 1070 + 6x GTX 1080


198 Results - Page 5 of 7 -
1 2 3 4 5 6 7

We have a total of 201452 messages in 24831 topics.
We have a total of 22113 registered users.
Our newest registered member is x3x007.