NEW: We have a Discord server now. Click here to go there now!

NOTE: Why not use our List Manager to crack your lists? Its easy and enables better management.

NOTE: When cracking WPA/WPA2 passwords, make sure you check gpuhash.me first incase it's already been processed.

Home - Wireless Cracking - Default Router WPA Keys - Keyspace Used


418 Results - Page 14 of 14 -
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Author Message
Avatar
gurgen

Status: n/a
Joined: Mon, 10 Sep 2018
Posts: 16
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Sun, 07 Oct 2018 @ 04:58:10

amatuercracker said:

Can you share S180y Zyxel modem image? I dont see before time. Now lastest TTNET_ZYXEL name TurkTelekom_Z???? and TurkTelekom_Z???? use only s160y and s170y.

S1800Y
https://img.letgo.com/images/17/4b/47/56/174b475611a8e892ce395c1daca07523.jpeg?impolicy=img_600

https://img.letgo.com/images/02/97/d6/df/0297d6dffbe03828d6e4db571b4686d7.jpeg?impolicy=img_600

S17AA
https://i0.shbdn.com/photos/30/82/35/x16_606308235dbi.jpg


Avatar
amatuercracker

Status: n/a
Joined: Sun, 19 Aug 2018
Posts: 31
Team: amatuerWPA
Reputation: 70 Reputation
Offline
Sun, 07 Oct 2018 @ 09:10:44

gurgen said:

amatuercracker said:

Can you share S180y Zyxel modem image? I dont see before time. Now lastest TTNET_ZYXEL name TurkTelekom_Z???? and TurkTelekom_Z???? use only s160y and s170y.

S1800Y
https://img.letgo.com/images/17/4b/47/56/174b475611a8e892ce395c1daca07523.jpeg?impolicy=img_600

https://img.letgo.com/images/02/97/d6/df/0297d6dffbe03828d6e4db571b4686d7.jpeg?impolicy=img_600

S17AA
https://i0.shbdn.com/photos/30/82/35/x16_606308235dbi.jpg

I see. You are correct. Let's ask Paynight. Maybe He can add to on his list list.


Avatar
rudragavara

Status: n/a
Joined: Wed, 28 Nov 2018
Posts: 1
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Wed, 28 Nov 2018 @ 10:15:49

Obviously most of you will find the SSID / Password Format / Length columns the most useful. .... (sometimes use the device's serial number as the default key!)

Read More; https://www.fieldengineer.com/blogs/site-survey-important/


Avatar
BravoRagazzo

Status: n/a
Joined: Thu, 27 Dec 2018
Posts: 14
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Sat, 29 Dec 2018 @ 14:11:44

Thanks a lot very usefull


Avatar
kevtheskin

Status: Member
Joined: Wed, 21 Feb 2018
Posts: 390
Team:
Reputation: 261 Reputation
Online
Sat, 19 Jan 2019 @ 20:22:12

Hello all,
Any new updates for the ee-brightbox. Word list etc

Cheers Kev


Avatar
machv5

Status: n/a
Joined: Wed, 06 Feb 2019
Posts: 1
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Wed, 06 Feb 2019 @ 11:57:23

This is in regards to routers that are used by CIK Internet customers. The default password for the CIK routers (CIK uses shaw routers that are pre programmed and shipped to you by mail)

Anyway the default wifi passwords for the routers are the mac addresses this includes the login pages to gain access to settings. Also if you factory reset any of their equipment either by the reset button on the router itself or via the software after logging in it messes the box up completely and requires you to either send the router back to CIK in the mail or pay a shaw technician $100 for the visit. You can change the passwords for wifi access and for access to the application from their defaults, but I think that users may be less encouraged to do so after getting the lecture on not factory resetting their routers just in case they screw something up and cause a $100 extra charge to have it fixed.

I think that this practice is extremely bad as most people won't notice that the mac address is the password even once they see it. I only noticed after quite some time and was running netcat or something similar and happened to notice. I did mention this to CIK but I have found that only by making this information public knowledge through forums like this do companies take steps to change practices like this which can jeopardize the security of the customers that pay their living.

CIK Internet is a Canadian company. I don't know if they operate in other countries or not


Avatar
payknight

Status: Cracker
Joined: Wed, 13 Apr 2016
Posts: 668
Team: just4fun
Reputation: 372 Reputation
Online
Thu, 07 Feb 2019 @ 23:28:18

done
enjoy


+rep if i helped
BTC : 1PAyKniGHt7yyCb8HdsziTHBEFX6zkGSHz

Avatar
payknight

Status: Cracker
Joined: Wed, 13 Apr 2016
Posts: 668
Team: just4fun
Reputation: 372 Reputation
Online
Sat, 09 Feb 2019 @ 21:49:35

for all of u that ask me in PM.

turkish company that used TTNET_ZYXEL now use another router from TPlink where the name should be TurkTelekom_Txxxx from my understanding .

i have attached the extracted firmware for u to reverse it.

i think u should find what u looking for in libcmm.so (as some users in the forum already decompiled and find a way to find how the passwords are made, not me tho)

enjoy,

by the way i did update the list with 180Y and 17AA


+rep if i helped
BTC : 1PAyKniGHt7yyCb8HdsziTHBEFX6zkGSHz

Attachments: Login to view attachments.
Avatar
andydis

Status: Cracker
Joined: Thu, 13 Apr 2017
Posts: 76
Team: www.hashcat.online
Reputation: 48 Reputation
Offline
Sun, 03 Mar 2019 @ 13:37:14

heres a new one (well new to me)


VOO router = 8 uppercase

Example:

05ccd3143ef950350f40640e452a1146:a021b7d80d0f:c0d2f323d4d3:VOO-513869:FMLUGYDR


Avatar
darkmage1991

Status: n/a
Joined: Sat, 09 Feb 2019
Posts: 13
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Fri, 15 Mar 2019 @ 21:06:08

I got this handshake with the ssid named "7WO41YBM", it doesnt look like a custom name to me, so does anyone happen to know what the default keyspace would happen to be?


Avatar
mcmaxi69

Status: n/a
Joined: Wed, 03 Apr 2019
Posts: 1
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Wed, 03 Apr 2019 @ 15:42:43

Hi,
can i found defaul password wifi for Technicolor TIM-25382690 ?
Thanks for help!


Avatar
capric0rnu$

Status: Trusted
Joined: Sat, 02 Apr 2016
Posts: 4171
Team:
Reputation: 2476 Reputation
Online
Wed, 03 Apr 2019 @ 16:03:31

mcmaxi69 said:

Hi,
can i found defaul password wifi for Technicolor TIM-25382690 ?
Thanks for help!

24 length(A-Z,a-z,0-9)


BTC:
1BPVJrzW1QyDtAqn4Lc4sPVagvd4SrNVpm

Avatar
payknight

Status: Cracker
Joined: Wed, 13 Apr 2016
Posts: 668
Team: just4fun
Reputation: 372 Reputation
Online
Sat, 04 May 2019 @ 16:23:37

NOWTV

https://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/z/USYAAOSwOkxby1Nl/$_86.JPG
https://www.picclickimg.com/d/w1600/pict/283468275465_/BNIB-Now-TV-Hub-Two-WiFi-Router-%E2%80%93.jpg
https://i.ebayimg.com/00/s/MTAyNFg1NzY=/z/QKIAAOSwaiBcGLpH/$_86.JPG
https://i.ebayimg.com/00/s/MTAyNFg1NzY=/z/dgQAAOSw-TVcxJTc/$_86.JPG
https://www.picclickimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/HVsAAOSwqRlcLP3c/$/Now-TV-Fibre-Wireless-WiFi-Router-HUB-Two-_57.jpg
https://i.ebayimg.com/images/g/vC4AAOSwzhZbzjM5/s-l1600.jpg

up to now i figure out those letters DYFXRWPLMVCNSTQB was on the default passwords.


DYFXRWPLMVCNSTQB

UPDATE 1:
seems like same keyspace of sky routers


+rep if i helped
BTC : 1PAyKniGHt7yyCb8HdsziTHBEFX6zkGSHz

Avatar
bleez

Status: n/a
Joined: Sun, 17 Feb 2019
Posts: 6
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Sat, 18 May 2019 @ 21:30:05

Hey folks, anybody figure out the keyspace for SSID's WIFIXXXXXX where "X" is uppercase letters & numbers? This seems to be the only one missing from this list.


Avatar
pasnger57

Status: Member
Joined: Tue, 11 Sep 2018
Posts: 396
Team:
Reputation: 182 Reputation
Online
Fri, 24 May 2019 @ 00:03:12

bleez said:

Hey folks, anybody figure out the keyspace for SSID's WIFIXXXXXX where "X" is uppercase letters & numbers? This seems to be the only one missing from this list.



good luck dragon chaser


Avatar
Xkaper

Status: n/a
Joined: Tue, 15 Jan 2019
Posts: 3
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Sat, 06 Jul 2019 @ 17:04:41

Hey Lads, anyone knows the stock keyspace for Eircom Wpa2 Routers? SSIDs like eirxxxxxxxx-2.4G? Thanks in advance.


Avatar
techtrip

Status: Member
Joined: Tue, 23 Jul 2019
Posts: 592
Team:
Reputation: 928 Reputation
Online
Tue, 23 Jul 2019 @ 02:22:26

Hello all, this is my first post.

Can someone help me to understand how GPUHASH.ME cracked this technicolor router in less than 15 mins?

Type: WPA/WPA2 EAPOL
ESSID: DizzyCat
BSSID: 48:00:33:7F:2F:5E (Technicolor CH USA Inc.)
STMAC: 24:1B:7A:25:A2:85 (Apple, Inc.)
MIC: E0D45B1FD74D82D8A5DAFDD6709E8075
MIC: C42D84988C80E0DD47B45356A08B60D6
MIC: 0C29B208716048E08EEBC276E4302E9A

Attack configuration: Basic search
Priority: 0
Hide my ass: N

Recorded: 2019-07-20 04:58:58
Started: 2019-07-20 12:22:12
Finished: 2019-07-20 12:32:32 (< 15 min)

I thought Technicolor routers were HEX len. 10?

Thanks!


BTC: 3NKBypjPaHiRyP9XyXppMxUfC29NCDFhqw
ETH: 0x28458DC0556Fdb32482286aBD4Da78B1e8aD6B54

Avatar
jerry

Status: Banned
Joined: Tue, 16 Apr 2019
Posts: 18
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Tue, 23 Jul 2019 @ 09:28:16

WARNING! User is BANNED and maybe a SCAMMER.

techtrip said:


Can someone help me to understand how GPUHASH.ME cracked this technicolor router in less than 15 mins?

I thought Technicolor routers were HEX len. 10?

LOL, if you actually paid gpuhash, you would find the truth


Avatar
techtrip

Status: Member
Joined: Tue, 23 Jul 2019
Posts: 592
Team:
Reputation: 928 Reputation
Online
Sat, 17 Aug 2019 @ 02:31:05

A lot of "MySpectrumWIFIxx" in my area using Motorola (Arris) routers. While I'm 'working' I'd like to make a reference for myself and others. I put my last post in the wrong place so hopefully this is where it's supposed to be. Sorry if some of these are already known.

Arris DG1670A
DG1670A?H?H?H?H?d?d or
DG1670A?H?H?H?H?H?H

Arris DG860A
DG860A?H?H?H?H?d?d or
DG860A?H?H?H?H?H?H

Arris TG1672G
TG1672G?H?H?H?H?d?d or
TG1672G?H?H?H?H?H?H

Arris TG852G
TG852G?H?H?H?H?d?d or
TG852G?H?H?H?H?H?H

Arris TG862G
TG862G?H?H?H?H?d?d or
TG852G?H?H?H?H?H?H

All these routers are compatable with "MySpectrumWiFiXX" SSIDS


BTC: 3NKBypjPaHiRyP9XyXppMxUfC29NCDFhqw
ETH: 0x28458DC0556Fdb32482286aBD4Da78B1e8aD6B54

Avatar
javier_tci

Status: n/a
Joined: Sun, 08 Sep 2019
Posts: 1
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Sun, 08 Sep 2019 @ 20:57:39

Hi anyone help to know the Ralink pin wps:
00:E0:20:93:F2:15

Thanks in advance.


Avatar
Mordan

Status: Banned
Joined: Thu, 05 Sep 2019
Posts: 13
Team:
Reputation: 3 Reputation
Offline
Sun, 08 Sep 2019 @ 21:25:22

WARNING! User is BANNED and maybe a SCAMMER.

javier_tci said:

Hi anyone help to know the Ralink pin wps:
00:E0:20:93:F2:15

these are 8 number
be sure enable first


Avatar
Dawbs

Status: Member
Joined: Tue, 08 Oct 2019
Posts: 200
Team:
Reputation: 247 Reputation
Online
Wed, 09 Oct 2019 @ 00:00:05

Haven't seen this mentioned yet.

EE Hub6 now seems to have 1 of its 3 words in capitals. still using the 3-4-5 (in any order) keyspace.

Started a thread to discuss and check this but in case the thread goes no-where I thought id mention it here now anyway. Will update here with any conclusions from there

More info here https://forum.hashkiller.co.uk/topic-view.aspx?t=32113&m=240854#240854


Please + rep if I helped out.
BTC 14XfQmXdN4VFbhHhd2z6jg4pdywyrKBWGp

4x Xeon 10 core 20 thread processors
4x Evga GTX 1080ti Hybrid
128GB Ram
1x High electricity bill

Avatar
Admiral

Status: n/a
Joined: Thu, 07 Nov 2019
Posts: 1
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Thu, 07 Nov 2019 @ 22:32:42

I NEED HANDSHAKE PLZ
BSSID: EC:56:23:45:AB:90
ESSID: Home
Security type: WPA2
WPS: version 1.0, configured
WSC Name: HuaweiAP
Device Model: Huawei


Avatar
Dawbs

Status: Member
Joined: Tue, 08 Oct 2019
Posts: 200
Team:
Reputation: 247 Reputation
Online
Thu, 07 Nov 2019 @ 22:39:11

Admiral said:

I NEED HANDSHAKE PLZ
BSSID: EC:56:23:45:AB:90
ESSID: Home
Security type: WPA2
WPS: version 1.0, configured
WSC Name: HuaweiAP
Device Model: Huawei

Hi,

This is not the right place for this question.

Also, you would need to get the handshake yourself. If you need more help please create a new topic under "wireless cracking".

Thanks & Regards


Please + rep if I helped out.
BTC 14XfQmXdN4VFbhHhd2z6jg4pdywyrKBWGp

4x Xeon 10 core 20 thread processors
4x Evga GTX 1080ti Hybrid
128GB Ram
1x High electricity bill

Avatar
Weedzor

Status: n/a
Joined: Thu, 28 Nov 2019
Posts: 1
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
Thu, 28 Nov 2019 @ 00:57:29

First post here. Swedish company named “Tele2” router manufacturer are Netgear
Edit: Tried uploading a picture but doesn’t seem to work.

SSID: Tele2Gateway028E
WPA-PSK: yz3r38yt


Avatar
$keyboardwarrior$

Status: n/a
Joined: Fri, 24 May 2019
Posts: 55
Team:
Reputation: 1 Reputation
Offline
8 days ago

jiofi [a-z,0-9] Len: 10
https://i0.wp.com/technofizi.net/wp-content/uploads/2018/02/jiofi-default.png?resize=528%2C362&ssl=1
@gpuhash_me please confirm about this?


status::cracked

Avatar
Ghostpt

Status: n/a
Joined: Wed, 04 Dec 2019
Posts: 1
Team:
Reputation: 0 Reputation
Offline
3 days ago

Hi,
can i found defaul password wifi for VM0725264 ?
Thanks for help!


Avatar
darrwish

Status: n/a
Joined: Thu, 28 Nov 2019
Posts: 13
Team:
Reputation: 5 Reputation
Offline
3 days ago

Ghostpt said:

Hi,
can i found defaul password wifi for VM0725264 ?
Thanks for help!

Sure, it is in the list at the top of this thread

VMXXXXXXX [0-9a-zA-Z] Len:12



418 Results - Page 14 of 14 -
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

We have a total of 215728 messages in 26383 topics.
We have a total of 23251 registered users.
Our newest registered member is nixsec.