NOTE: When cracking WPA/WPA2 passwords, make sure you check gpuhash.me first incase it's already been processed.

Home - General Discussion - App.RegEx : need help for a regex

WARNING!
Due to the number of SCAMS going on in the PAID forum, PLEASE ask an ADMIN or MODERATOR to verify ALL found passwords to ensure you are not being SCAMMED.
DO NOT PAY until an ADMIN or MOD has verified them for you!


5 Results - Page 1 of 1 -
1
Author Message
Avatar
Kalium

Status: n/a
Joined: Thu, 27 Sep 2018
Posts: 103
Team:
Reputation: 194 Reputation
Online
Mon, 04 Feb 2019 @ 18:21:07

Hello,

I need your help.

I want to use : App.RegEx.exe x="\b[lud?]+@\b" o="out.txt" "in.txt"

My in.txt contains :
?l@
?u@
?d@
?l?u@
?u?l@

It's not working. I think it's because the "?".

Can you help me to fix it ?

Thanks,
Kalium


If I helped a +rep is appreciated !

BTC : 3Gw6qqkXFG5CtwgV5HNHXVmBwZh2wG9G9n

Avatar
blandyuk
Admin / Owner
Status: Trusted
Joined: Tue, 05 Jul 2011
Posts: 3092
Team: HashKiller
Reputation: 4130 Reputation
Offline
Mon, 04 Feb 2019 @ 19:48:24

Your getting hashcat ?l?u?d confused in RegEx

For your one, use: ^\w+[@]$

Note this matches each line. If you want to process faster, you can do it in blocks via: \w+[@]

Use https://regex101.com/ to test your RegEx and also see the tutorials.


Please read the forum rules | Please read the paid section rules
I accept private hash lists, with forum donations only.
BTC: 15qF9WUeFUD63ishxyAMiEgGqTcYzk4j9b
GPU Power: 9x GTX 1070 + 4x GTX 1080

Avatar
Kalium

Status: n/a
Joined: Thu, 27 Sep 2018
Posts: 103
Team:
Reputation: 194 Reputation
Online
Mon, 04 Feb 2019 @ 20:28:49

Hello blanyuk,

My test is here and works fine : https://regex101.com/r/o3TVQH/2

How i can translate it for App.RegEx ?

How i can get "?" working as char and not as parameter of my regexpr ?

Thanks,
Kalium


If I helped a +rep is appreciated !

BTC : 3Gw6qqkXFG5CtwgV5HNHXVmBwZh2wG9G9n

Avatar
dipeperon

Status: n/a
Joined: Tue, 03 Apr 2018
Posts: 282
Team:
Reputation: 375 Reputation
Online
Mon, 04 Feb 2019 @ 21:36:25

Try putting a slash \ in front of the questionmark


My haschat stuff (rules, scripts): https://github.com/theherp/Hashcat-stuff
BTC: 3C2h4xscGRq7XfZLicoVjRVkYrqqJ1Urc5

Avatar
Kalium

Status: n/a
Joined: Thu, 27 Sep 2018
Posts: 103
Team:
Reputation: 194 Reputation
Online
Tue, 05 Feb 2019 @ 07:07:20

Hello dipeperon,

It's working but in the output file all the first "?" is lost like :

u?l?l?l?l?l?l.?u?l?l?l?l?l?l@
u?l?l?l?l?l?l?l?l?l?l?l@
l?l?l?l?l?l?l?l?l@

My regex is :

x="\b[lud_+-.\?%]+@\b"

Regards,
Kalium


If I helped a +rep is appreciated !

BTC : 3Gw6qqkXFG5CtwgV5HNHXVmBwZh2wG9G9n


5 Results - Page 1 of 1 -
1

We have a total of 170329 messages in 21335 topics.
We have a total of 19261 registered users.
Our newest registered member is vaibhavvakotar.